Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Laurențiu, candidat PSD la Senat: Localitățile `pesediștilor` în carantină. Județele galbene, libere!

Facebook
Alfred Laurentiu

Candidatul PSD pentru un loc în Senatul României în Circumscripția electorală Ilfov, Alfred Laurențiu, susține că actuala conducere liberală a țării face tot ce poate pentru a bloca votul la alegerile parlamentare din 6 decembrie în zonele unde au o opoziție puternică. El susține într-o postare pe pagina personală de Facebook că localitățile și județele conduse de social-democrați deși au o incidență a infectărilor mai mici ca cele conduse de responsabili liberali ajung totuși în carantină în timp ce focarele rămân deschise:

”Fiindcă se apropie data de 6 decembrie, tandemul sinistru Orban-Iohannis pregătește „Marea Carantinare”, prin care speră să câștige alegerile. În doar un an de zile, românii s-au convins că peneliștii nu sunt în stare de nimic, fiind doar niște mincinoși incompetenți și corupți. Așa că, fiindcă au generat un adevărat val de furie împotriva lor, politrucul de la Cotroceni și saltimbancul de la Guvern, vor să câștige alegerile prin blocarea cetățenilor din localitățile unde PSD are cea mai bună intenție de vot. Ilfovul se închide bucată cu bucată, blocând, de facto, și Bucureștiul – unde PSD a devenit prima opțiune a electoratului, dublu față de PNL. Constanța, vine în zilele următoare. Și probabil vor urma, Ialomița, Argeș, Prahova sau Iași.

Toate acestea,  în timp ce județele din topul infectării cu coronovirus (Cluj, Timiș, Brașov, Alba, Mureș, Sălaj, Bihor etc.) rămân deschise pentru că, ați ghicit!, în acestea cred ei că pesediștii sunt mai puțini.

Din nefericire pentru peneliști, aproape toți românii, din toată țara, s-au convins că guvernarea galbenă reprezintă cea mai neagră pată din istoria post-decembristă a României și pe 6 decembrie le vor trage o lecție, de-o să le sune apa-n cap!”, susține Alfred Laurențiu pe pagina sa de Facebook.

Localitățile „pesediștilor” în carantină. Județele galbene, libere! Fiindcă se apropie data de 6 decembrie, tandemul...

Publicată de Alfred Laurentiu Mihai pe Vineri, 20 noiembrie 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.