Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Laurențiu Mihai: Experții europeni intervin în problema canalului Bistroe, în contextul în care ucrainenii continuă dragările

facebook.com
Alfred Laurențiu

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai spune, pe pagina sa de FB, că Experții europeni intervin în problema canalului Bistroe.

"Experții europeni intervin în problema canalului Bistroe, în contextul în care ucrainenii continuă dragările pentru a realiza o rută fluvială proprie și un nou canal de navigație.

Încă din primul moment, PSD a cerut respectarea legislației și a tratatelor de mediu, intervenind cu promptitudine în problema adâncirii canalului Bâstroe și atrăgând atenția asupra faptului că acestă acțiune poate provoca daune financiare și de mediu României.

Prin urmare, social-democrații au cerut, în mod oficial Comisiei Europene, să intervină asupra acțiunii unilaterale a Ucrainei care ar putea distruge Delta Dunării.

În momentul de față, avem siguranța că experții europeni vor face tot posibilul și, prin intermediul dialogului, acest subiect de dispută va fi închis în bună înțelegere.

Deși vom continua, prin orice mijloc posibil, să susținem poporul ucrainean, un gest incorect, ce poate periclita patrimoniul românesc, nu poate fi trecut cu vederea", spune Alfred Laurențiu Mihai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.