Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alfred Simonis ia liberalii peste picior: Să li se instaleze un soft antiplagiat și Klaus Iohannis să-i tragă de urechi pentru țopăială fiscală

Parlamentul Romaniei
Alfred Simonis

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, a transmis miercuri, că președintele Klaus Iohannis ar trebui să acuze acum PNL de „țopăială fiscală” din moment ce măsuri de programul liberal de redresare economică sunt inspirate, spun social-democrații, din programul de guvernare PSD.

„Să facem o "magie economică' cu PNL! Deseară la intrare la chermeza de lansare a ”mărețului” plan economic, liberalilor ar trebui ca pe lângă termometru să li se instaleze și un soft antiplagiat! Să vii după 4 luni cu idei furate din mult hulitele programe PSD, demonstrează doar cât ești de ipocrit şi superficial odată aflat la guvernare ! Mă aștept de la domnul preşedinte Iohannis, de la înălţimea funcţiei sale, să îi tragă de urechi pe amatorii de sindrofii guvernamentale! O va face, cel mai probabil, cu preocupare şi îngrijorare și le va cere să înceteze cu ”țopăiala fiscală”! Mă aştept ca domnul preşedinte Iohannis să fie consecvent cu ce spunea fix acum trei ani când critica măsurile PSD, copiate- din disperare- acum de PNL. Domnule preşedinte...faceţi o magie pentru PNL! Poate apar şi banii!”, a scris Alfred Simonis pe Facebook.

Citește și: Taberele din PSD: Cine se aliniază în spatele lui Eugen Teodorovici .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.