Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianța Pentru Patrie denunță creșterea impozitelor și taxelor în București: Este absolut scandalor

APP
APP sigla Alianța pentru Patrie

Partidului Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, Alianța Pentru Patrie (APP) denunță creșterea cuantumului impozitelor și taxelor din Municipiul București pregătită de Administrația Nicușor Dan:

”Este absolut scandalos!

Primarii rezist, cu acordul și susținerea consilierilor locali aleși pe listele coaliției de guvernare, continuă să îi umilească pe români.

Mâine, Consiliului General al Municipiului București va vota ”Proiectul de hotărâre privind stabilirea nivelurilor impozitelor și taxelor locale pentru anul 2023”.

Conform documentului, prezentat doar consilierilor din arcul guvernamental, taxele și impozitele pentru mașini, case, terenuri și locuri de veci, vor crește la un nivel în care să nu mai poată fi plătite.

În contextul în care un loc de parcare în București a ajuns să coste 7200 de lei pe an, când prețul alimentelor de bază, gazelor, energiei și al combustibilului a atins cote inimaginabile pentru un salariat, partidele aflate la guvernare au decis să mai dea o lovitură grea cetățenilor Capitalei.

În aceste condiții, atragem atenția, în mod public, că ceea ce s-a stabilit în forurile superioare ale acestor partide și va fi implementat începând de mâine, reprezintă măsuri cu adevărat represive, ilegale și de neacceptat.

Alianța Pentru Patrie va susține cu avocați, orice demers în instanță ale asociațiilor de proprietari, chiriași și simpli cetățeni în fața acestor abuzuri.”, spune APP într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.