Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alianță USR-PSD la Timișoara, în perspectiva alegerilor din 2024

Radu Pop
YouTube
Dominic Fritz

Urmărind îndeaproape ce se întâmplă politico-administrativ la Timișoara, dăm mereu peste lucruri interesante și, așa fiind, vi le relatăm și dumneavoostră, stimați cititori.

Grupul de presă timișorean sursadevest.ro, prin televiziunea și ziarul său online, ne-a dezvăluit zilele trecute că la Timișoara, USR și PSD sunt parteneri, deja la vedere, cu asumare reciprocă, după o destul de lungă perioadă de relații tăinuite.

Tăinuirea nu trebuie să ne mire, dată fiind animozitatea reciprocă, după toate semnalele de până acum, ireconciliabilă, dintre membrii și simpatizanții USR și cei ai PSD.

Ne punem întrebarea firească: dacă la nivel de mase e așa, de ce liderii celor două partide încheie alianță?

Răspunsul e unul singur: dacă PSD stă bine în sondaje, binișor inclusiv la Timișoara, USR și mai ales liderul său Dominic Samuel Fritz sunt în cădere liberă și se agață de orice, de disperare că în curând vor avea soarta focului de paie.

Surse timișorene ne-au spus că Dominic Fritz în persoană, ar fi venit cu ideea alianței, curtându-i pe PSD-iști cu o perseverență de care doar un neamț poate fi în stare, PSD-iștii lăsându-se greu convinși, zice-se că de groază cum o să mai dea ei ochii cu susținătorii.

Pe de altă parte, mulți dintre susținătorii lui Fritz, mai ales cei oricum nemulțumiți deopotrivă de prestația de primar a acestuia și de cea de președinte de filială, sunt indignați la maximum, după ce ani de zile ei au ținut-o cu “PNL, PSD -aceeași mizerie”!

Ce ne rezervă viitorul, nu putem anticipa. Iricum, ciudată situație pe Bega, sper că sunteți de acord cu noi!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.