Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alibaba, gigantul chinez de comerț electronic, înregistrează vânzări de peste 30 miliarde dolari, de Singles’ Day

Hacked
Alibaba

Alibaba, gigantul chinez de comerț electronic, a înregistrat vânzări record de Singles’ Day, cel mai mare eveniment de cumpărături, care durează 24 de ore, transmite CNBC, potrivit MEDIAFAX.

Valoarea brută a mărfurilor, cifra care arată vânzările pe platformele comerciale ale Alibaba, a ajuns la valoarea de 213,5 miliarde de yuani (aproape 30,5 miliarde de dolari), luni după-amiază, continuând să crească în restul zilei.

Citește și: Veste proastă pentru soțul Olguței Vasilescu- Decizia luată de instanță .

A fost cea de-a XI-a ediție a evenimentului anual Singles’ Day, numit și festivalul de cumpărături Double 11, deoarece are loc în 11 noiembrie.

În timpul perioadei de 24 ore, care a început la miezul nopții în Singapore și Hong Kong, Alibaba a oferit reduceri uriașe site-urile salede comerț electronic, cum ar fi Tmall.

Anul trecut, vânzările Alibaba din cadrul Singles’ Day au depășit toate cheltuielile consumatorilor din timpul evenimentelor ca Black Friday sau Cyber Monday.

Pentru a ajuta la creșterea vânzărilor, Alibaba, cu sediul în Hangzhou, a extins numărul de articole reduse la evenimentul din acest an și a pus un accent puternic pe transmisia live prin intermediul platformelor sale. Livestreaming-ul a devenit o mare parte a experienței de cumpărături pe site-urile de comerț electronic din China.

Citește și: Viorica Dăncilă: Pot sa fac lucruri bune pentru oameni

Miercuri, Kim Kardashian a făcut un streaming live anunțând că brand-ul ei de parfumuri KKW va fi disponibil la vânzare pe Tmall.

Noul record înregistrat de Alibaba vine într-un moment în care China se confruntă cu o slăbire a economiei.

Unele dintre cele mai vândute produse la începutul zilei includ versiunea 5G a smartphone-ului Mate 30 Pro al Huawei, precum și iPhone 11 Pro și Pro Max.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.