Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alimentarea cu energie electrică a fost reluată pentru 81 la sută din clienţii E-Distribuţie Banat

www.magnanews.ro
energie electrică

E-Distribuţie Banat anunţă că a reluat alimentarea cu electricitate a circa 81 la sută din clienţii afectaţi de furtuna de duminică. În continuare mai sunt pe teren peste o sută de echipe care lucrează pentru realimentarea tuturor consumatorilor.

Potrivit unui comunicat de presă al  E-Distribuţie Banat, transmis, marţi, a fost reluată alimentarea cu electricitate pentru un număr estimat de circa 182.000 de clienţi care au fost afectaţi de furtuna de duminică. Echipajele de specialitate au lucrat şi pe parcursul nopţii, anunță News.ro.

Citește și: Transportatorii cer returnarea unui coeficient din supraaciză; întâlnire cu reprezentanții Guvernului pe această temă după 1 octombrie

”La această oră, intervin un număr de 107 echipe, din care 82 ale E-Distribuţie Banat şi 25 ale firmelor contractoare. Acestea au ca prioritate intervenţia la avariile înregistrate pe liniile de înaltă şi medie tensiune, care alimentează un număr mare de clienţi, cu accent pe remedierea stâlpilor de beton rupţi şi a celor de metal îndoiţi, în special în judeţul Timiş, dar şi în Caraş Severin, Hunedoara şi Arad”, se arată în comunicat.

Un număr de 26 de echipe de intervenţie ale E-Distribuţie Muntenia şi E-Distribuţie Dobrogea au fost trimise pentru a sprijini eforturile de reluare a alimentării cu electricitate în zonele afectate de furtună, aflate în aria de activitate a E-Distribuţie Banat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.