Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alin Tișe sare la gâtul lui Vlad Voiculescu, după schimbarea unui manager: 'Dacă nu te interesezi riști să ai o problemă'

Alin Tise

Petru Șușcă a fost demis din funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj la începutul acestui an de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Claudia Gherman, conferențiar la UMF Cluj, a luat atribuțiile lui Șușcă. Decizia îl nemulțumește profund pe președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe.

Președintele CJ se declară deranjat de faptul că instituțiile locale nu au fost întrebate sau consultate în privința unei astfel de schimbări.

„Problema e că ministrul Sănătății nu s-a interesat la autoritățile locale în schimbarea managerului la Spitalul Județean Cluj. Aici nu vorbesc de persoana mea, Alin Tișe, ci de o instituție. Nici nu știu cine e (n.r.: noul manager), probabil că e competent. Acei oameni o să vină să finanțăm acel spital. Aceste spitale trebuie finanțate. Ori dacă tu, în calitate de ministru, nu te interesezi riști să ai o problemă. Fără finanțarea acestor spitale de la CJ sau primărie intră în faliment. Vine un ministru, își umflă mușchii, crede că schimbând persoane se schimbă tot”, a spus Alin Tișe, la Ziua de Cluj Live.

După înlăturarea sa din fruntea spitalului clujean, Petru Șușca a declarat că nu i s-au adus la cunoștință motivele pentru care nu i s-a mai prelungit mandatul și a arătat cu degetul înspre Emanuel Ungureanu, deputat USR-PLUS.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.