Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu: Denise Rifai ar fi o candidată bună pentru PNL la alegerile parlamentare / VIDEO

facebook
alina gorghiu

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, sâmbătă, în emisiunea Q&A, că și-ar dori ca vedetele de televiziune, Denise Rifai (Realitatea Tv) și Simona Gherghe (Antena1), să intre în politică și să se alăture echipei liberale.

Gorghiu, CRITICATĂ: Unde este onestitatea atunci când stă la braț cu Falcă sau cu Emil Boc?

„Poate şi presa ar privi altfel şi n-ar mai încuraja lupta asta antisistem, dacă ar fi în interior. De exemplu, dacă nişte oameni din media românească ar vrea, şi mie îmi plac, sunt jurnaliste care-mi plac din media românească, care cred că ar face o figură frumoasă în politică. Aveţi şi dumneavoastră în post, dar nu dau exemplu din postul dumneavoastră, vă dau exemplu din afară, o să iau un post de ştiri. Şi pot să spun că un om ca Denise Rifai se poate regăsi pe lista PNL şi ar face o figură foarte frumoasă dacă şi-ar dori să vină alături de noi. M-am uitat mai departe de imaginea vedetei de tv. M-am uitat la omul care cunoștințe în domeniul economic, care poate să facă un dialog pe absolut orice temă fără să se blocheze și care cred că și-ar schimba un pic perspectiva, dacă ar intra în politică.”, a spus Alina Gorghiu la Antena3.

Gorghiu a dat şi un exemplu din trustul Intact. 

„Mi-ar plăcea să o văd pe Simona Gherghe făcând politică. Pe parte socială sunt absolut convinsă că ar fi unul din cei mai buni oameni. (...) V-am dat două exemple de femei care îmi plac, de femei care pot confirma în politică, de femei la care eu nu mă uit ca la vedeta de televizune, ci mă uit la potenţialul omului politic din spatele vedetei de televiziune. Aş vrea să considere intervenţia mea ca o provocare, de ce nu? Ştiţi de ce fac referire la femei, pentru că din discuţiile pe care le-am avut cu liderii ăştia de partid din judeţele mele, am ajuns la concluzia că femeile sunt bune de pus la muncă, dar bărbaţii sunt de pus pe listă. Şi, întotdeauna când vorbesc cu un preşedinte de filială, (...) spun voturile le aduce în general bărbatul. Nu este adevărat. Aşa că scuza că nu avem doamne pe care să le punem pe liste ar trebui să fie inexistentă. Şi o să caut în această săptămână, în aceste zile, să-i conving că avem foarte multe doamne care se pot implica în politică”, a mai spus aceasta

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.