Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu, despre o candidatură la europarlamentare: Miniştrii nu au această posibilitate de candidatură pe lista de europarlamentare

Sursa FOTO: Facebook/Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a declarat joi, despre o candidatură la europarlamentare, că miniştrii nu au această posibilitate de candidatură pe lista de europarlamentare şi că premierul Ciolacu şi-a dorit foarte mult să continue cu această echipă.

Alina Gorghiu a fost întrebată la briefingul după şedinţa de Guvern dacă se va afla pe lista comună pentru alegerile europarlamentare a alianţei PNL-PSD. ”Aşa cum au zis premierul şi preşedintele PNL, miniştrii nu au această posibilitate de candidatură pe lista de europarlamentare. Premierul şi-a dorit foarte mult să cotinue cu această echipă, chiar la finalul şedinţei de Guvern a spus că este foarte încântat că vom continua cu toţii în această formulă”, a declarat Gorghiu.

Conducerile PSD şi PNL se reunesc, joi, pentru a definitiva lista comună la alegerile europarlamentare şi candidaţii la sectoarele Capitalei, după ce în urmă cu o zi au anunţat candidatul la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitatului Universitar.

Liberalii se reunesc de la ora 15.00 în Biroul Politic Naţional, în timp ce social-democraţii au Consiliul Politic Naţional, de la aceeaşi oră, la Palatul Parlamentului. Discuţii au avut loc şi miercuri, liberalii având o şedinţă internă la Vila Lac, pentru stabilirea candidaţilor eligibili la alegerile din 9 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.