Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu: Șerban Nicolae va scrie moțiunea PSD. PNL a început negocierile în Parlament

Facebook
Alina Gorghiu

Moțiunea de cenzură nu va fi un demers serios, ci va fi o găleată de invective, de venin și de frustrări, declară senatorul PNL Alina Gorghiu.

Citește și: Așa țeapă să își fi luat Ludovic Orban?/ OPINIE

„Haideți să ne gândim că din luna mai PSD tot anunță această moțiune de cenzură și l-a anunțat inclusiv pe autorul acestui text al moțiunii, Șerban Nicolae (...). Cât de serioasă e această moțiune de cenzură al cărei text este redactat de senatorul PSD Șerban Nicolae? Nu va fi nici un demers serios, în realitate, va fi o găleată de invective, de venin și de frustrări”, a declarat la RFI Alina Gorghiu.

Ea a spus că PNL va avea discuții cu partidele parlamentare, pentru a contracara moțiunea de cenzură.

„Constant se fac aceste discuții, pentru fiecare demers inițiat de Guvernul Orban s-au făcut discuții cu parlamentarii (...). Și pentru această moțiune de cenzură sigur, vom purta discuții cu fiecare coleg din majoritatea parlamentară, apelăm la raționalul acela care există în fiecare dintre noi, pentru a nu pune țara într-o situație proastă. Sigur că nu mă bazez pe discuții pe care le fac unii și alții, ci mă bazez pe discuții pe care le fac eu, personal (...). Eu nu cred că va fi o moțiune încununată de succes pentru PSD”, a mai spus Gorghiu.

Pe 17 august Partidul Social Democrat va depune moțiunea de cenzură, a anunțat, miercuri, liderul interimar al formațiunii, Marcel Ciolacu.

„S-a umplut paharul! PSD nu va permite ca România să se scunfunde în incompetența și hoția patronată de Guvernul pe care îl conduceți! Pe 17 august Partidul Social Democrat va depune moțiune de cenzură. Considerăm că e timpul să plecați acasă sau la pușcărie, în funcție de faptele fiecăruia”, a declarat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.