Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu faultează PSD: PNL doreşte prosperitatea României, dar uneori am avut impresia că alt partid are ca prioritate prosperitatea stângii

Inquam Photos / Octav Ganea
Marcel Ciolacu Alina Gorghiu

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a afirmat, joi, la Călăraşi, că ”dintre toate partidele româneşti, PNL este de departe partidul care a trecut cel mai bine examenul anilor de crize suprapuse”, potrivit News.ro.

Ea a spus că guvernarea condusă de un premier PNL livrează rezultate în formula aceasta de Coaliţie.

”Continuitatea politicilor publice liberale aduce rezultate notabile pentru România: suntem foarte aproape de aderarea la spaţiul Schengen. Aceasta va însemna întărirea stabilităţii şi atractivităţii mediului investiţional din România, continuarea creşterii economice şi a salariilor”, a declarat Gorghiu.

Potrivit acesteia, „măsurile economice liberale au făcut din România un partener strategic credibil şi o zonă atractivă de relocare a investiţiilor”.

”Dintre toate partidele româneşti, PNL este de departe partidul care a trecut cel mai bine examenul anilor de crize suprapuse. Măsurile liberale au avut continuitate şi au dat rezultate asigurând creşterea economică în ciuda crizelor suprapuse prin care a trecut ţara”, a adăugat Gorghiu, precizând că această coaliţie ”a oferit ţării stabilitate şi prosperitate, dar este important ca ambele mari partide să aibă aceleaşi obiective”.

”PNL doreşte prosperitatea României şi a românilor, dar uneori am avut impresia că alt partid are ca prioritate prosperitatea stângii”, a mai afirmat Gorghiu.

Ea a adăugat că ţara trece prin crize suprapuse. ”Politicienii care aleargă numai după imagine şi care nu livrează lucruri concrete vor eşua”, a mai afirmat preşedintele interimar al Senatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.