Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu, scenariu pesimist - Legea pensiilor nu poate deveni realitate în octombrie

evz.ro
gorghiu suparata

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat joi, la Timişoara, că legea pensiilor va fi un ''eşec răsunător în grădina PSD'' şi că nu poate deveni realitate în luna octombrie, informează agerpres.ro

''Este un subiect care va deveni un eşec răsunător în grădina PSD. Legea pensiilor va fi legea cea care va reprezenta cel mai mare cost pentru PSD, pentru că este tratată cu relaxare de o inconştienţă pe care rar am mai văzut-o la PSD'', a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă. 

Conform senatorului de Timiş, întrucât nu există un studiu de impact, dar legea este finalizată, PSD fie mizează pe banii Pilonului 2 de pensii, fie va urma un gest similar celui de scumpire a carburanţilor. 

''Fie se mizează pe banii din Pilonul 2 de pensii, fie trebuie să ne aşteptăm că se va repeta prestaţia PSD de la scumpirea carburanţilor'', a spus Gorghiu. 

Parlamentarul liberal a remarcat faptul că, miercuri, au ieşit mii de sindicalişti în stradă, pentru că ei ştiu că prin legea salarizării, promovată de PSD în parlament, ''veniturile lor vor scădea şi nu vor creşte'', dar în cazul pensionarilor este vorba despre ''cinism şi o chestiune inumană ruşinoasă''. 

''Gândiţi-vă cum vor fi pensiile, în condiţiile în care această lege nu are un studiu de impact în acest moment. (...). Aici vorbim despre pensionari, persoane în vârstă; acest lucru este de un cinism extraordinar şi de o chestiune inumană şi ruşinoasă'', a punctat senatorul PNL. 

Alina Gorghiu şi-a exprimat convingerea că, deşi ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, şi liderul PSD, Liviu Dragnea, declaraseră că în octombrie această lege va deveni realitate, acest lucru nu va fi posibil. 

''Nu luna octombrie - cum declaraseră Olguţa Vasilescu şi Liviu Dragnea - va fi cea în care această lege va deveni realitate, pentru că nu au cum, nu au niciun indicator pentru a putea pune în aplicare această lege'', a susţinut Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.