Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Gorghiu "surprinsa" de sustinerea lui Iohannis

gorghiu

Candidatul la presedintia PNL Alina Gorghiu se declara surprinsa de sustinerea lui Klaus Iohannis, desi afirma ca se gandea la candidatura demult, ca aceasta este un raspuns la mesajul transmis de alegatori in 16 noiembrie. De asemenea ea a amintit ca s-a bucurat de sprijinul lui Klaus Iohannis pentru functia de purtator de cuvant al PNL.

"Am venit sa imi prezint candidatura si sa obtin un vot. Nu pot sa va spun de acum cine castiga pentru ca va fi o competitie deschisa, corecta. ii urez succes lui Ludovic. imi dores foarte tare ca rezultatul acestei zile sa fie un interimat care sa duca la consens in PNL. (...) N-am venit sa il provoc pe Ludovic.

Oricare dintre colegii mei ar fi facut fata unei colaborari cu Vasile Blaga. E ultimul lucru care ar trebui sa ne ingrijoreze.

Ma gandeam la candidatura asta demult. (...) Nevoia de aer proaspat in politica, nevoia de oameni noi si fete proaspete in politica l-am receptat corect. Indrazneala mea de azi vine sa concretizeze acest mesaj. Am decis ieri sa imi depun aceasta candidatura. Nu am stiut pana ieri la sedinta informala pozitia lui Klaus Iohannis. Mi se pare insa firesc daca Klaus Iohannis va vrea sa comunice public o pozitie o va face", a explicat Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.