Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alina Petre anunță un nou cutremur: Pe cine a prins cu minciuna și ce mutare face DNA / VIDEO

alina petre

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu face noi acuzații și dezvăluiri care, se pare, vor cutremura iar scena politică și cea a oamenilor de afaceri. Alina Petre spune că fostul său soț, Marian Măgureanu, s-a dat singur de gol într-un interviu, oferind detalii despre anumite denunțuri ale ei, deși bărbatul infirma faptele și chiar dacă ea nu specificase, în plângerile la DNA, ceea ce a spus el. Alina Petre anunță că DNA a chemat-o, săptămâna ce vine, la audieri.

”Am asistat la fapte de luare și de dare de mită. Pentru asta sunt chemată, săptămâna viitoare, la DNA. Soțul meu neagă lucrurile pe care le spun eu pentru că cei implicați sunt prietenii și asociații lui. Soțul meu a greșit când a spus despre locul din Izvorani, pentru că eu nu am spus, în niciun denunț, despre loc. E greșeala pe care a făcut-o, vorbind fix despre casa aceea, terenul acela. Asta ar trebui să intre în atenția procurorilor.”, a spus Alina Petre la Antena 3.

Citește și: DEZVĂLUIRI dure din Dosarul DNA în care se cere arestarea lui Ghiță. Dovada implicării lui Ponta

''Mie mi se pare că domnului Băsescu îi este frică de ceva, ce va urma. O asemenea reacție... Nu știu cât de fericită sau nefericită știe dânsul că am fost. Într-adevăr, am fost foarte nefericită acolo. Dar, mi se pare că a luat-o prea personal, a spus fosta doamnă Măgureanu.

Despre faptul că Traian Băsescu ar fi avut cunoștință de uciderea lui Codruț Marta, Alina Măgureanu spună că ea nu a afirmat așa ceva.

''Nu am spus așa ceva. Am spus că era de la președinte în jos. Nu am spus despre președinte. Am spus că mi s-ar fi părut normal să fie înștiințat de anumite suspiciuni'', a susține aceasta.

Citește și: O 'să-i sară-n cap' toată lumea după declaraţia asta: Ce a spus Traian Băsescu

La rândul său, omul de afaceri Florin Ghiulbenghian a declarat că, la momentul referendumului pentru suspendarea președintelui, din 2007, relația dintre Virgil Măgureanu și Traian Băsescu era una foarte strânsă.

Citește și: Ultima şmecherie pentru fumat legal în baruri: Ce au decis patronii

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.