Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alte două persoane, o femeie și un bărbat, au fost reținute în cazul celor 39 de cadavre găsite într-un camion din Marea Britanie

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

O femeie și un bărbat au fost reținuți în Warrington, nordul Angliei, sub acuzațiile de trafic de persoane și omucidere, în cazul celor 39 de cadavre găsite într-un camion din comitatul britanic Essex, relatează site-ul postului CNN, potrivit MEDIAFAX.

Cei doi suspecți, ambii în vârstă de 38 de ani, au fost arestați vineri sub acuzațiile de omucidere și trafic de persoane în orașul Warrington, din nordul regiunii britanice Anglia, au informat oficiali ai poliției din Essex. Șoferul camionului, cunoscut sub numele de Mo Robinson, rămâne în custodia forțelor de ordine, fiind suspectat de comiterea crimelor.

Citește și: Daniel Zamfir iese la rampă! ‘Sunt extrem de revoltat’ .

Conform aceleiași surse, autopsiile cadavrelor celor 39 de victime au început vineri, după ce acestea au fost transportate din Portul Tilbury către o morgă.

„Identificarea formală (a victimelor, n.red.) va urma ulterior procesului de autopsie și va fi o parte lungă, dar crucială a investigației noastre”; „Imaginea se poate schimba în privința identificării, și vom continua să transmitem informații actuale, când va fi posibil”, a transmis Poliția din Essex.

Conform aprecierilor autorităților britanice, cele 39 de victime ar fi de naționalitate chineză. Totuși, autoritățile de la Beijing au transmis vineri că în acest moment „nu este posibilă” confirmarea naționalității cadavrelor.

Citește și: Teodorovici reacționează! ‘PSD e un partid puternic’

Forțele de ordine din comitatul britanic Essex au anunțat miercuri descoperirea a 39 de cadavre umane în interiorul unui container al unui camion aflat în parcul industrial Waterglade din Grays, la ora locală 1:40 a.m. (3:40, ora României).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.