Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alte patru cadre medicale de la SJU Buzău, confirmate cu coronavirus

Europa FM
doctor medic spital

Alte patru cadre medicale din Secţia de Medicină Internă a Spitalului Judeţean Buzău, dar şi un bebeluş de o lună şi o femeie gravidă în 8 luni au fost confirmaţi cu infecţie cu coronavirus, potrivit news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, joi, alte 7 persoane au fost confirmate cu COVID-19.

Patru dintre ele sunt cadre medicale din Secţia Medicină Internă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, fiind vorba despre două asistente şi două infirmiere. Toate cele patru cadre medicale au fost transferate la Spitalul "Victor Babeş" din Capitală. Secţia de Medicină Internă, unde mai multe cadre medicale şi pacienţi au fost găsiţi pozitivi, este închisă pentru dezinfecţie terminală, fiind internate doar urgenţele medico-chirurgicale, care sunt dirijate însă în altă secţie.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Începând din 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se pot organiza spectacole în aer liber’

De asemenea, joi, a fost confirmat cu coronavirus un bebeluş de o lună, adus la Urgenţe Pediatrie cu simptome specifice, fiind confirmat pozitiv şi ulterior transferat la Bucureşti. De asemenea, a mai fost confirmată o femeie de 67 de ani, depistată în urma testării conform metodologiei. Femeia a fost internată la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, izolată, de unde, de trei ori pe săptămână, va fi transportată la Centrul de Dializă pentru efectuarea şedinţelor.

De asemenea, o femeie de 39 de ani, însărcinată în lupta a opta, a fost confirmată joi cu coronavirus, fiind contact direct al unui medic ginecolog din Spitalul Judeţean, diagnosticat săptămâna trecută cu COVID-19.

Judeţul Buzău numără joi 188 de cazuri de COVID-19 şi niciun deces.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.