Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Am fost stupefiat să constat caracterul duplicitar şi fariseisc al guvernării', spune Corlăţean după citirea unui document al lui Orban

corlatean

Senatorul PSD Titus Corlăţean a citat, la dezbaterea moţiunii de cenzură, dintr-un punct de vedere al Guvernului, semnat de Ludovic Orban, în care se arăta că "ar fi necesar a se evita nu atât modificarea sistemului de scrutin, ele pot fi întotdeauna îmbunătăţite, ci modificarea lor frecventă sau cu cel puţin un an înainte de alegeri", potrivit news.ro.

"Am fost stupefiat să văd, să citesc că aceasta este poziţia Guvernului şi premierului şi am fost stupefiat să constat caracterul duplicitar şi fariseisc al guvernării PNL", a spus Corlăţean.

Titus Corlăţean a prezentat, la dezbaterea moţiunii de cenzură, un extras dintr-un punct de vedere al Guvernului României referitor la modificarea şi completarea legii 208/2015 privind alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului.

Citeşte şi: A venit vremea 'EVALUĂRII' - Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, este acuzat de o asociaţie că a folosit spaţiile Universităţii AIC în spectru politic

"Voi cita paragraful trei: <>. Semnează Ludovic Orban, prim-ministrul României în poziţia adoptată de Guvernul României şi de domnul prim-ministru personal la Palatul Victoria", a afirmat Corlăţean.

El a criticat Guvernul PNL pentru duplicitate.

"Am fost stupefiat să văd, să citesc că aceasta este poziţia Guvernului şi premierului şi am fost stupefiat să constat caracterul duplicitar şi fariseisc al guvernării PNL", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.