Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Am pierdut nemeritat, un rezultat de egalitate era echitabil, este părerea tehnicianului Academica Clinceni

Facebook.com
Ilie Poenaru

Tehnicianul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a declarat duminică seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 1-2, că formaţia sa a pierdut nemeritat, potrivit news.ro.

“Am pierdut nemeritat, un rezultat de egalitate era echitabil. Un meci bun, echilibrat, în care am jucat de la egal la egal. În partea a doua am avut momente în care am şi dominat. La primul gol este fault în atac.

Din păcate nu reuşim. La ocazie clară să ratezi în asemenea poziţie... Am primit gol pe nişte greşeli...Trebuie să învăţăm pi să eliminăm greşelile astea. În rest, trebuie să îi felicit pentru atitudine.

Citește și: CAB îl LOVEȘTE în plin pe Liviu Dragnea - Încarcerea sa este una perfect legală iar el rămâne în spatele gratiilor

Am ales bine jucătorii care au jucat. Ne trebuie timp ca să putem să omogenizăm şi să arătăm mult mai bine. Ne mai trebuie jucători, am cerut conducerii încă 3-4 jucători”, a spus Poenaru la Digi Sport.

El a precizat că Academica Clinceni s-a orientat către jucători străini deoarece românii sunt foarte scumpi: “Jucătorii români sunt foarte scumpi, cer salarii foarte mari, şi atunci a trebuit să ne îndreptăm atenţia către jucători străini”.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Academica Clinceni, într-un meci din prima etapă a Ligii I.

Au marcat Cebotaru ’48 (penalti) pentru gazde şi Costache ’15 şi Petrila ’75 pentru clujeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.