DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

AM POCA: 135.000.000 lei printr-o noua cerere de proiecte

pixabay.com
diverse, bani

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă (AM POCA) deschide o nouă linie de finanțare, în cadrul Axei prioritare 1 - Administrație publică și sistem judiciar eficiente, Obiectivul Specific 1.3: Dezvoltarea și implementarea de sisteme standard și instrumente moderne și eficiente de management la nivelul instituțiilor din sistemul judiciar.

Citește și: Veste mare de peste Prut: Basarabia nu-şi permite să anuleze acordul de asociere cu UE

Cererea de proiecte nr. IP4/2016 (MySMIS POCA/88/1/3) - Sprijin pentru acțiunile de consolidare a unui management integrat strategic la nivelul sistemului judiciar și pentru consolidarea capacității instituțiilor din sistemul judiciar, are drept solicitanți eligibili următoarele entități publice: Consiliul Superior al Magistraturii; Institutul Național al Magistraturii; Școala Națională de Grefieri; Inspecția Judiciară; Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție; Direcția Națională Anticorupție; Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism; Ministerul Justiției; Înalta Curte de Casație și Justiție; Administrația Națională a Penitenciarelor; Autoritatea Națională pentru Cetățenie; Agenția Națională de Administrare a Bunurilor; Direcția Națională de Probațiune; Oficiul Național al Registrului Comerțului; Institutul Național de Expertize Criminalistice.

Odată cu lansarea cererii de proiecte nr. IP4/2016 (MySMIS POCA/88/1/3), este pus la dispoziția potențialilor beneficiari, Ghidul solicitantului cu anexele aferente, care poate fi accesat la adresa www.poca.ro.

Pentru proiectele ce urmează a fi depuse în cadrul acestei cereri de proiecte este alocată o sumă de aproximativ 135.000.000 lei. Acestea vor contribui la următoarele rezultate ale programului: sistem de management strategic și operațional integrat, prin care să fie asigurate deciziile cheie ce privesc administrarea justiției; capacitate instituțională consolidată la nivelul sistemului judiciar pentru creșterea performanței și calității la nivel instituțional, inclusiv pentru continuarea punerii în aplicare a noilor coduri.

Termenul limită de depunere a fișelor de proiect, în cadrul acestei cereri de proiecte, este 23 decembrie 2016. Pentru cererile de finanțare ce derivă din fișele de proiect agreate de AM POCA, termenul de depunere este 28 februarie 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.