Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amazon va începe producția serialului 'Fallout', bazat pe cunoscutul joc post-apocaliptic

amazon.com
Amazon

Serialul Fallout, bazat pe jocul post-apocaliptic al celor de la Bethesda, realizat de Jonathan Nolan și de Kilter Films a Lisei Joy, avansează, anunță publicația Deadline, citată de Engadget.

Producția urmează să înceapă anul acesta, iar Nolan va regiza primul episod al serialului, conform Mediafax.

Studiourile Amazon au dezvăluit, de asemenea, că Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) și Graham Wagner (Silicon Valley) au fost angajați ca producători principali.

"Fallout este una dintre cele mai mari serii de jocuri din toate timpurile", au declarat anul trecut Joy și Nolan. "Fiecare capitol al acestei povești cu o imaginație nebună ne-a costat nenumărate ore pe care am fi putut să le petrecem cu familia și prietenii. Așa că suntem incredibil de entuziasmați să ne asociem cu Todd Howard și cu restul nebunilor geniali de la Bethesda pentru a aduce la viață acest univers masiv, subversiv și întunecat de amuzant cu Amazon Studios."

Jocul Fallout are loc într-un pustiu cauzat de un război nuclear în 2077. Acest lucru poate părea destul de sumbru, dar se pare că serialul va avea umor și trimiteri la fanteziile nucleare din filmele de serie B.

Serialul face parte dintr-un mare acord global încheiat de Nolan și Joy cu Amazon Studios, care a licențiat drepturile pentru Fallout în 2020. Deocamdată, nu există detalii despre acțiune sau cine ar putea juca în serial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.