Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada României în Regatul Spaniei a organizat...

romania spania romania
Ambasada României în Regatul Spaniei a organizat luni, 29 iunie a.c., cea de-a doua videoconferință cu reprezentanții mediului asociativ, ai grupurilor civice și ai reprezentanților cultelor românești de pe întreg teritoriul Spaniei. La întâlnirea virtuală a participat și un reprezentant al Departamentului pentru Relația cu Românii de Pretutindeni (DRP) de la București.
Provocările cu care mediul asociativ se confruntă în această perioadă excepțională marcată de pandemia Covid-19 și posibilitățile de colaborare în scopul eficientizării modului în care asociațiile și autoritățile vin în sprijinul cetățenilor români, au rămas în centrul discuțiilor purtate în cadrul videoconferinței.
Reprezentantul pentru relația cu comunitatea românească și educație din cadrul Ambasadei a prezentat acțiunile derulate de misiunea diplomatică în sprijinul cetățenilor români în această perioadă. Alte subiecte abordate au vizat adaptarea activității asociațiilor de la domeniul cultural-educațional la cel social și accesarea proiectelor finanțate prin programele derulate de DRP din domeniul reintegrare și reinserție, domeniu de interes pentru diaspora în actualul context.
Următoarea videoconferință cu reprezentanții mediului asociativ și ai cultelor va avea loc la sfârșitul lunii iulie a.c.

Scrie Ambasada Romaniei in Spania pe pagina de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.