Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada României în SUA: Peste 2.000 de români și americani sunt așteptați la un concert extraordinar pentru celebrarea libertății religioase

concert ambasada

Peste 2.000 de români și americani sunt așteptați în capitala americană la un concert extraordinar pentru celebrarea libertății religioase. Evenimentul, care se desfășoară cu casa închisă, se bucură de participarea a peste 140 de artiști români, precizează reprezentanții Ambasadei României în SUA.

Romania va sărbători libertatea religioasă prin intermediul unui concert de excepție care va avea loc la prestigioasă sală John F. Kennedy Center for the Performing Arts, din Washington, D.C, duminică, 10 septembrie 2023.

Concertul, intitulat „Amazing Grace: Celebrating Religious Freedom. A Romanian Tribute to America”, este organizat în parteneriat de Ambasada României în Statele Unite ale Americii, Opera Națională București și Asociația “Procred Music”, împreună cu Asociația pentru Promovarea Copiilor și Tinerilor Talentați din România, și realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Ministerului Culturii și al unor sponsori generoși.

La evenimentul care se va desfășura cu casa închisă și-au confirmat prezența reprezentanți ai Congresului american, Departamentului de Stat, Pentagonului, membri ai corpului diplomatic acreditat la Washington, reprezentanți ai organizațiilor religioase din Statele Unite și ai bisericilor românești de toate confesiunile din America, ai mediului asociativ și de think-tank, precum și numeros public american și româno-american.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.