Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasada SUA critică votul în cazurile Voicu și Păun

hans klemm

Ambasada SUA critică din nou votul din Camera Deputaților acordat în cazurile deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun precizând că ”reducerea corupției este esențială pentru dezvoltarea și securitatea României și nu ar trebui să se abuzeze de imunitatea parlamentară pentru a fi protejați indivizi de responsabilitate”.

"Deși nu comentăm cazuri individuale, un principiu de bază al democrației este că toți oamenii sunt egali în fața legii. Nu ar trebui să se abuzeze de imunitatea parlamentară pentru a-i proteja pe indivizi de responsabilitate. Investigațiile în cazurile de corupție ar trebui să fie lăsate să se desfășoare, astfel încât justiția să se poată realiza în mod corespunzător", se afirmă în poziția Ambasadei SUA transmisă Agerpres.

Miercuri, plenul Camerei Deputaților a respins cererile DNA pentru încuviințarea reținerii și arestării deputatului PSD Mădălin Voicu. În cazul deputatului Nicolae Păun, a fost aprobată reținerea, însă ulterior ședința Camerei a fost suspendată din lipsă de cvorum. A doua cerere pentru Păun, privind arestarea, va fi dezbătută și votată miercurea viitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.