Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul Franţei şi Keo lansează miercuri piesa şi clipul Soarele pe cer

rfi.fr
alegeri franta

Ambasadorul Franţei la Bucureşti, Francois Saint-Paul, alături de Keo, lansează piesa şi videoclipul "Soarele pe cer", o colaborare muzicală inedită în beneficiul Asociaţiei Valentina, miercuri, la Reşedinţa Franţei, informează un comunicat al misiunii diplomatice la Bucureşti, transmis Agerpres.

Muzica este compusă de Francois Saint-Paul şi Keo, acesta din urmă fiind şi autorul versurilor. Veniturile din drepturile de difuzare ale melodiei şi videoclipului vor fi donate Asociaţiei Valentina, dedicată susţinerii copiilor şi familiilor provenind din medii defavorizate, acesta fiind şi motivul pentru care lansarea a fost programată cu o zi înainte de 1 iunie, arată sursa citată.

"În România, 1 iunie este Ziua Copilului. Această melodie este pentru toţi cei care vor să se bucure de această sărbătoare", a declarat Francois Saint-Paul.

La rândul său, Keo a vorbit despre proiect. "A fost o plăcere sa colaborez cu domnul Francois Saint-Paul şi mă bucur mult că prin această colaborare putem face un gest frumos pentru copii" , a declarat Keo. Videoclipul oficial al melodiei, care va fi prezentat în premieră în timpul evenimentului, a fost filmat la Reşedinţa Franţei, regia fiind semnată de Mihai Laz.

Asociaţia Valentina România este situată în sectorul 5, cartierul Ferentari. Centrul de zi after-school Casa Valentina este deschis în timpul săptămânii pentru a ajuta copiii proveniţi din familii defavorizate să urmeze cursurile unei şcoli normale. Obiectivul este de a-i susţine pentru a avea un viitor mai bun. Concret, 40 de copii sunt primiţi în fiecare zi pentru a fi ajutaţi să-şi facă temele, pentru a avea activităţi creative şi artistice şi pentru a primi o masă caldă. Familiile lor sunt de asemenea urmărite în vederea reinserării sociale şi profesionale.

Valentina România ajută şi 60 de copii să meargă la grădiniţă plătindu-le masa şi rechizitele. În total, asociaţia susţine 100 de copii proveniţi din 80 de familii. Finanţarea asociaţiei este asigurată exclusiv din fonduri private şi donaţii individuale, ale altor fundaţii şi ale companiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.