Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Ambasadorul Israelului în România a vizitat Biserica Patriarhiei Române din Ierusalim, VANDALIZATĂ de fanatici anticreștini

Foto Facebook
david saranga biserica patriarhiei romane ierusalim

Ambasadorul Statului Israel în România, David Saranga, a efectuat, marţi, o vizită la Reprezentanţa Patriarhiei Române de la Ierusalim, în semn de solidaritate cu biserica românească, ţinta unor atacuri extremiste.

Potrivit unui comunicat al Ambasadei Israelului, diplomatul şi-a exprimat susţinerea faţă de lăcaşul de cult şi a condamnat, încă o dată, actele de vandalism ale fanaticilor anticreştini, autorii fiind arestaţi la scurt timp de forţele de ordine israeliene.

"Astfel de acţiuni pline de ură nu vor fi nicicând tolerate, iar pentru Israel, libertatea religioasă este una dintre valorile cele mai importante", i-a spus ambasadorul Saranga Părintelui Arhimandrit Teofil Anastasoaie, Reprezentantul Patriarhiei Române în Ţara Sfântă.

Citește și: Live video! Sișu le cere oamenilor să nu le respecte noile restricții: ‘Ați înnebunit la cap?’ .

Cei doi oficiali au discutat şi despre posibilitatea reluării călătoriilor între cele două state în viitorul apropiat, Guvernul israelian fiind în prezent în aşteptarea semnării cu România a acordului privind turismul.

"Israelul doreşte ca în curând să primească din nou pelerini şi turişti. În acest sens, Excelenţa Sa a declarat că în momentul de faţă se desfăşoară negocieri guvernamentale între cele două părţi pentru a găsi o soluţie amiabilă. Am mulţumit şi noi pentru grija arătată de domnia sa faţă de misiunea românească la locurile sfinte şi nădăjduim ca pe viitor lucrurile să se îmbunătăţească, să se calmeze spiritele şi să existe o bună convieţuire, aşa cum a fost în trecut", a declarat Părintele Teofil Anastasoaie, conform Agenţiei Basilica a Patriarhiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.