Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul Marii Britanii la București, interesat de atracțiile turistice și minunile din Caracal

paul brummell

Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a vizitat vineri municipiul Caracal, interesat de atracțiile turistice, dar și de "minunile" orașului, recomandându-le reprezentanților administrației să exploateze legendele locale pentru a promova zona și a atrage vizitatori, potrivit viceprimarului Octavian Stănescu, care a participat la întâlnirea cu diplomatul.

Conform lui Octavian Stănescu, ambasadorul Paul Brummell a vizitat sediul Primăriei Caracal și Muzeul Romanațiului. Viceprimarul a relatat că diplomatul cunoștea o parte dintre "minunile" din Caracal înainte de vizita în oraș, dar a aflat și de altele de la reprezentanții administrației locale.

"Viceprimarul Municipiului Caracal, domnul Octavian Stănescu, a primit astăzi vizita ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord în România, Excelența Sa Paul Brummell. Ambasadorul și-a manifestat preocuparea pentru a afla informații privind atracțiile turistice din orașul nostru, dar în același timp vizibil impresionat să afle detalii despre cele '7 Minuni ale Caracalului'. Recomandarea Excelenței Sale a fost aceea de a exploata cât mai mult aceste legende locale în atracția vizitatorilor, dar și a promovării zonei Romanați", se arată într-un comunicat postat pe pagina de facebook a Primăriei Municipiului Caracal, conform Agerpres.

Octavian Stănescu s-a arătat onorat de întâlnirea cu ambasadorul Marii Britanii, căruia i-a prezentat informații despre Caracal și pe care l-a însoțit în vizita în municipiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.