Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul SUA cere desfiinţarea companiilor municipale înfiinţate de Firea: 'Sunt o sursă de privilegii politice, înăbuşă competiţia' (VIDEO)

ambasador sua zuckerman

Premierul Ludivic Orban şi primarul Nicuşor Dan au avut luni o întâlnire cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman. Reprezentantul SUA l-a felicitat pe noul primar general al Capitalei, l-a asigurat de tot sprijinul său şi i-a cerut să desfiinţeze companiile municipale înfiinţate de Gabriela Firea.

"Aşteptăm să lucrăm cu noul primar în mai multe proiecte. Apreciem transparenţa de care aţi dat dovadă până acum şi transparenţa pe care aţi promis că o veţi arăta în toate deciziile legate de oraş. Suntem mulţumitori pentru soluţiile dumneavostră practice şi inteligente referitoare la mai multe probleme cu care se confruntă Bucureştiul acum. Oamenii trebuie să ştie cum le sunt cheltuiţi banii, este nevoie de transparenţă. Este nevoie de desfiinţarea companiilor deţinute de municipalitate. Au existat decizii ale instanţelor în trecut referitoare la desfiinţarea acestor companii, dar ele continuă să funcţioneze. Sunt o sursă de privilegii politice, înăbuşă competiţia şi nu sunt bune pentru cetăţenii Bucureştiului. Aşteptăm rezolvarea acestor probleme", a declarat Zuckerman.

Ambasadorul s-a mai referit la sontruirea de adăposturi pentru victimele traficului de persoane, la chestiuni legate de transportul public şi infrastructură. "Suntem determinaţi să ajutăm în orice mod posibil", a mai adăugat Zuckerman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.