Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amber Heard anunţă că a semnat un acord pentru a pune capăt disputei sale judiciare cu Johnny Depp

BBC
Johnny Depp si Amber Heard

Actriţa Amber Heard a anunţat luni că a semnat un acord pentru a pune capăt procedurii de recurs în cadrul procesului intentat pentru defăimare în Statele Unite fostului ei soţ, Johnny Depp, informează AFP.

"După o îndelungată reflectare, am luat dificila decizie de a încheia un acord", a scris actriţa pe Instagram, fără să precizeze termenii financiari ai acordului.

Amber Heard, în vârstă de 36 de ani, a făcut iniţial recurs la verdictul pronunţat în luna iunie, care o condamna să îi plătească despăgubiri de 10 milioane de dolari fostului ei soţ, care, la rândul lui, trebuia să îi achite despăgubiri de 2 milioane de dolari, informează Agerpres.

"Am luat această decizie după ce mi-am pierdut încrederea în sistemul judiciar american, în cadrul căruia mărturia mea publică a fost utilizată ca o formă de divertisment şi a dat apă la moară reţelelor de socializare", a declarat actriţa americană.

Bătălia judiciară dintre cei doi foşti soţi a avut la bază un editorial publicat în The Washington Post în 2018, în care Amber Heard s-a descris drept "o personalitate publică reprezentând violenţele conjugale", fără să îl numească în mod expres pe soţul ei din acea vreme.

Afirmând că acel text i-a distrus reputaţia şi cariera, Johnny Depp, în vârstă de 59 de ani, a dat-o în judecată pe fosta lui soţie într-un proces în care starul hollywoodian a cerut despăgubiri de 50 de milioane de dolari. Amber Heard a contraatacat şi a deschis un proces în oglindă, solicitând despăgubiri cu o valoare dublă.

După cele şase săptămâni de dezbateri, juraţii de la Tribunalul din Fairfax, un oraş de la periferia Washingtonului, au ajuns la concluzia că cei doi foşti soţi s-au defăimat reciproc, dar au estimat că prejudiciile suferite de Johnny Depp erau mai mari.

Procesul, ultra-mediatizat şi difuzat în direct de posturile TV americane, a fost urmărit de milioane de telespectatori din lumea întreagă şi a provocat un val de mesaje ostile la adresa actriţei Amber Heard pe reţelele de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.