Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amber Rudd, fost ministru al Muncii și Pensiilor din Marea Britanie, se retrage din cursa parlamentară, pentru alegerile ce vor avea loc pe 12 decembrie

UK Marea Britanie

Amber Rudd, fost ministru al Muncii și Pensiilor din Marea Britanie, a anunțat retragerea din cursa electorală parlamentară, pentru alegerile ce vor avea loc pe 12 decembrie, relatează site-ul cotidianului The Guardian, potrivit MEDIAFAX.

Gabriela Firea a EXPLODAT, după criticile venite pe Facebook: Mă deranjează manipularea și ipocrizia

Amber Rudd despre care se aștepta să se alăture membrilor Tory, candidând pentru un loc în Parlamentul de la Londra, a anunțat că nu va participa la alegerile generale programate pe 12 decembrie.

„Nu am încheiat cu politica, doar nu particip la aceste alegeri”, a declarat Rudd pentru postul Evening Standard. Ulterior, în cadrul unei postări pe twitter, aceasta a reiterat decizia privind alegerile parlamentare: „Mergem mai departe. Mult succes colegilor în următoarele alegeri generale”.

„Am vorbit cu prim-ministrul în urmă cu câteva zile și am avut o întâlnire bună”; „Sunt încrezătoare în poziția mea. Voi părăsi Camera Comunelor în relații perfecte cu premierul și îmi doresc ca el să aibă succes”, a transmis Rudd.

Se complică situația în Parlament: CCR îi decide soarta lui Teodor Meleșcanu

Fostul ministru britanic și-a dat demisia din Guvernul lui Boris Johnson în septembrie, din cauza lipsei de voință a premierului britanic de a colabora în vederea realizării procesului Brexit. Cu toate acestea, Amber Rudd era așteptată să revină, reprezentând membrii Tory.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.