Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Amine Harit a fost amendat de Schalke 04, după ce încălcat regulile privind starea de urgență, pentru a participa la o petrecere

Schalke 04

Clubul german de fotbal Schalke 04 l-a amendat pe mijlocaşul marocan Amine Harit, care a încălcat regulile privind starea de urgenţă instituite de landul Renania de Nord-Westfalia în contextul pandemiei de coronavirus şi a participat la o petrecere, transmite dpa.

''Da, este corect'', a recunoscut directorul sportiv al clubului, Jochen Schneider, întrebat de dpa dacă jucătorul va fi amendat, potrivit Agerpres.ro.

''Acum sunt, însă, subiecte mai importante decât amendarea jucătorilor'', a precizat oficialul înaintea videoconferinţei de marţi a Ligii Germane de Fotbal legate de viitorul sezonului.

Citește și: OMS vine cu vești bune: 'Epidemia ar trebui să se stabilizeze în curând în Italia'

La începutul lunii, Hart (22 ani) se afla între-un shisha bar în Essen, alături de zece persoane, după ore de închidere în condiţiile stării de urgenţă. Poliţia a făcut un raid în localul respectiv la aşa-numita ''corona party'' după miezul nopţii.

Internaţionalul marocan face donaţii prin intermediul fundaţiei ''Schalke ajută'', prin care suporterii strâng cutii cu alimente pentru oamenii fără ajutor din Gelsenkirchen pe perioada crizei determinate de pandemia de coronavirus, notează dpa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.