FC Dinamo mai are nevoie de 200.000 de euro pentru a lua licenţa

Autor: Cătălin Lupășteanu
Publicat: 24-03-2021 15:00

Suporterii-acţionari ai FC Dinamo au anunţat, marţi, că mai au de achitat datorii de mai puţin de 200.000 de euro pentru a lua licenţa în vederea participării în sezonul 2021/2022 al Ligii I, potrivit news.ro.

"DDB a făcut ieri o plată de 237.596,00 lei către Isma Lopez. Partea pozitivă din acest lucru este că datoria pentru licenţă a mai scăzut cu încă 50.000 de euro.

Citește și: BREAKING! OMERTA polițiștilor acuzați de TORTURĂ a fost SPARTĂ de colegii lor jandarmi - Liderul Viorel Șeicaru a fost TURNAT de un COLEG de FAPTE la judecător

În acelaşi timp, nu putem să nu remarcăm că aceasta a fost strategia groparilor. Au căutat să îndatoreze clubul, pentru a ne împinge în faliment.

Suma de care mai avem nevoie pentru a obţine licenţa a scăzut acum sub 200.000 de euro", au precizat membrii programului DDB.

Citește și: BREAKING! URINA pe VICTIMA sa și STRIGA 'Vezi, mă, ce poate să facă Poliția Română?'-Sindicalistul ȘEICARU și polițiștii Secției 16 au urmărit UMILIREA victimei

FC Dinamo a anunţat, la 13 august 2020, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero.
La 30 septembrie 2020, Cortacero a prezentat noua conducere a clubului formată în majoritate din spanioli.
Citește și: BREAKING! APUCĂTURI GROBIENE marca Secția 16 -Victime ținute zeci de minute în gaze lacrimogene cu mască pe față, una zdrobită cu bastoanele și urinată pe piept
Pană în prezent, conducerea spaniolă nu a investit nimic în clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, echipa fiind ţinută în viaţă cu banii strânşi de suporteri, prin Programul DDB.