Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Birchall, despre Ziua Minorităților Naționale: 'O zi în care ne putem exprima aprecierea faţă de diversitatea etnică şi bogăţia culturală'

anabirchall.ro
Ana Birchall

Ziua Minorităţilor Naţionale este o zi în care ne putem exprima aprecierea faţă de diversitatea etnică şi bogăţia culturală, elemente fundamentale ale culturii româneşti, a afirmat marţi vicepremierul Ana Birchall. 

"18 decembrie are o semnificaţie aparte pentru noi, fiind data la care este sărbătorită, începând cu anul 1998, Ziua Minorităţilor Naţionale - o zi în care ne putem exprima aprecierea faţă de diversitatea etnică şi bogăţia culturală, elemente profunde, fundamentale ale culturii româneşti. Respectarea tuturor drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor este o condiţie obligatorie în orice democraţie, iar în contextul în care ameninţări precum xenofobia, şovinismul sau actele de discriminare îşi fac tot mai mult simţită prezenţa în jurul nostru, devine o datorie a noastră să promovăm toleranţa, respectul reciproc şi dialogul între culturi. La mulţi ani, tuturor minorităţilor din România!", a scris Ana Birchall pe Facebook, potrivit Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.