Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Birchall dezvăluie cine făcea parte din 'centrele de reflecție': acolo s-au moșit legile controversate

birchall

Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, a lansat celebra expresie a ”centrelor de reflecție” din justiție, adică locul în care s-au născut cele mai controversate legi din ultimii ani. Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, susține că din acest centru de reflecție făceau parte Tudorel Toader, Florin Iordache, Lia Savonea, dar și alții.

Citește și: BOMBĂ! Documente care atestă că Mugur Isărescu a colaborat cu Securitatea, furnizând informații sub numele conspirativ 'Manole'

"Decizia CCR e doar o peticeală a unei legi croite șmecherește, viclean și împotriva românilor cinstiți. Să ne amintim cine a moșit-o: Florin Iordache, Tudorel Toader, Lia Savonea și compania din “centrele de reflecție”." a afirmat Ana Birchall, la Realitatea Plus.

"Lumea trebuie să știe adevărul ! Faptul că au fost declarate neconstituționale câteva aspecte nu înseamnă că celelate puteri pe care acest SIJ încă le are sunt în regulă. Nu, nu sunt deloc în regulă. Tocmai de aceea este extrem de important ca în Senat, și fac apel către toți senatorii să dea un vot în favoarea proiectului pe care eu și câșiva colegi de la USR l-am inițiat pentru ca această secție specială să fie desființată, Și Toader și Savonea ar trebui să-și dea demisia în secunda doi”, a declarat Ana Birchall, la Realitatea Plus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.