Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Birchall salută demersul lui Cătălin Predoiu cu privire la desființarea SIIJ: 'Un lucru foarte bun. E un pas important către normalitate'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ana Birchall

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, susține că proiectul de lege privind desființarea SIIJ este un lucru foarte bun și, odată cu adoptarea actului normativ, „se va face înca un pas important pe drumul către normalitate”.

Dezvăluirea care ARUNCĂ-N AER anunțul făcut de Violeta Alexandru! Adevărul, scos la SUPRAFAȚĂ!

„Sunt mulțumită că au fost luate în considerare concluziile grupului de lucru pe care l-am înființat în vara anului 2019. Concluzia acestuia, așa cum am anunțat și public (deși astfel mi-am atras numeroase reacții negative, unele destul de virulente, propuneri de remaniere sau sesizări neîntemeiate la CCR), este necesitatea desființării Secției Speciale care în formă actuală este toxică pentru sistemul judiciar și înfăptuirea justiției. Dar neîndoielnic, cine încalcă legea trebuie să raspundă!”, scrie Ana Birchall pe Facebook.

Pe site-ul Ministerul Justiției (MJ) a fost publicat proiectul de Lege privind desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, documentul urmând să fie transmis CSM, pentru procedura de avizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.