Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANALIZA UNUI PRIMAR PSD: "Aroganța afișată de Victor Ponta, unul din motivele eșecului"

ponta zambeste

Unul dintre cei mai longevivi primari PSD din judeţul Neamţ, de peste 25 ani în funcție, l-a criticat in termeni extrem de duri pe Victor Ponta dupa infrangerea in alegerile prezidentiale.

Doinel Grumezescu, primar la Bozieni, a luat 81% in campanie si spune fără perdea: "Pentru Victor Ponta, această candidatură a fost o pălărie prea mare pentru capul lui".

“Aroganţa lui Victor Ponta afişată în campania electorală a fost unul dintre motivele eşecului Alianţei PSD – UNPR – PC la aceste alegeri. La cele două confruntări televizate, Victor Ponta nu a vorbit cu calm, ca un candidat la preşedinţie, ci din poziţia de prim ministru, cu înverşunare, aspect sancţionat de alegători", a declarat acesta, citat de presa locala.

"O altă greşeală a lui Ponta este că nu trebuia să scoată la vedere lista corupţilor din tabăra adversă, când noi, cei din PSD, îl avem pe Hrebenciuc, implicat în dosarul retrocedărilor ilegale a 12.000 de hectare de pădure. Adică, vorbim de frânghie în casa spânzuratului?", a mai atacat primarul PSD.

"Nu a fost o campanie electorală gândită în cele mai mici detalii, aşa cum trebuia să se întâmple. Eu m-am implicat, am înroşit toată comuna cu afişe, am pus bannere electorale pentru care s-au cheltuit milioane de lei, pentru ca rezultatul naţional să fie o catastrofă. Pentru Victor Ponta, această candidatură a fost o pălărie prea mare pentru capul lui. Ceea ce m-a surprins este că nicio casă de pariuri privind alegerile prezidenţiale nu l-a dat pe Victor Ponta necâştigător. Altfel, nu-l susţineam atât de puternic. Nu merita efortul fizic făcut”,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.