Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANALIZĂ Rudolph Giuliani, legături cu grei ai Rusiei - Cum funcționează rețeaua

New York Magazine
Rudolf Giuliani Donald Trump

Jurnalista Sorina Matei lansează un nou atac la adresa avocatului lui Donald Trump, Rudolph Giuliani.

"Încă una. Facts.

1. 13 august 2018! Rudy Giuliani scrie oficial, pe contul său de twitter, făcând apel la procurorul general al SUA în funcţie, Jeff Sessions, să-l numească pe Louis Freeh sau pe judecătorul Mukasey, în fruntea unui consiliu independent care să “ancheteze investigaţia şi investigatorii”, adică echipa oficială a procurorului Mueller. Judecătorul Michael Mukasey (să nu vă mire dacă la un moment dat, cine ştie, poate apare şi acesta cu o epistolă) este un alt prieten al lui Giuliani, au fost parteneri în aceeaşi firmă de avocatură, este fost procuror general, pro tortură şi waterboarding, este prieten şi partener şi al lui Freeh.

Judecătorul Mukasey a lucrat cu Giuliani şi Freeh, a fost consilier şi sponsor în campaniile lui Giuliani, partener în firmă cu Giuliani, cu judecătorul Mukasey a depus jurământul Giuliani în 1994 şi 1998, Mukasey s-a recuzat când Giuliani a fost anchetat pentru mită, fiul judecătorului tot pentru campaniile lui Giuliani şi în firma lui Giuliani a lucrat pe posturi importante. Legăturile extrem de strânse ale judecătorului cu Giuliani datează de aproape 50 de ani.

Presa americană când vede tweetul doar râde de Giuliani, legăturile lui Freeh cu ruşii sunt de necontestat, ca atare nimeni nu-l bagă în seamă pe Giuliani, nimeni nu-l ia în serios, nimeni nici măcar din administraţie nu răspunde la propunerea sa publică, chiar dacă postarea este adresată direct procurorului general al SUA, Jeff Sessions, “prietenul său”.

Citește și: Dezvăluire BOMBĂ despre Rudolph Giuliani - Pentru cine a lucrat omul a cărui scrisoare a pus România pe jar

2. 22 august 2018! Rudy Giuliani, prietenul lui Louis Freeh, pe care tocmai îl propusese cu doar 9 zile mai devreme să fie şeful unui consiliu independent care să ancheteze anchetatorii oficiali, trimite în România o scrisoare prin firma sa de avocatură şi lobby, Giuliani Partners LLC, cu commenturi şi propuneri copy paste cu ale prietenului său, Freeh, care apar a doua zi. “Scrisoarea” London Lobby Cube a lui Giuliani deşi este datată şi trimisă pe 22 august 2018, apare în public abia după 5 zile, pe 27 august 2018!

3. 23 august 2018! A doua zi după ce Giuliani datează şi trimite scrisorica către România, vine rândul prietenului la susţinere şi backup, iniţiatorul şi declanşatorul, cel care are de fapt clienţii cu probleme: Louis Freeh. Louis Freeh/avocatul ruşilor de la Prevezon şi colegul lui Nataliei Veselnitskaya, avocatul miliardarului Beny Steinmetz, al multor oameni de afaceri controversati, un avocat la rândul lui controversat în presa din SUA, chiar dacă este fostul şef al FBI de acum 18 ani, este şi avocatul lui Puiu Popoviciu. Louis Freeh trimite prin Forbes poziţia aproape copy paste cu cea transmisă cu o zi înainte de firma lui Rudy Giuliani, Giuliani Partners LLC. Freeh este fostul coleg, bunul prieten, susţinător, şi şef de campanie locală al lui Giuliani la preşedinţie. Freeh, protejatul lui Giuliani, i-a fost acestuia consilier pentru securitate şi şef al campaniei lui Giuliani din Delaware, cei doi fiind de demult colegi şi procurori ai Southern District în anii '80. Se cunosc şi se susţin reciproc de 36 de ani.

Legăturile sunt evidente. Faptele sunt fapte.

#LondonLobbyCubeRomaniaSCalling", scrie Sorina Matei pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.