Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anamaria Prodan, aproape de o decizie radicală, după moartea mamei sale: 'Nu e hotărâtă ce să facă'

ionela prodan

Anamaria Prodan e pe cale să ia o decizie incredibilă, la puțin timp după moartea mamei sale. Impresara vrea să părăsească România pentru a se muta definitiv în Statele Unite. Ea ar vrea să vândă tot ce are în țară și să vină doar ocazional.

Citește și: Antrenorul Simonei Halep APRINDE scandalul dintre Țiriac și Serena: Reacție DURĂ după ce românca a fost criticată pe Twitter

"Acum, Ana nu e hotărâtă ce să facă, mai cu seamă că cea mai mare parte a vieţii ei se desfăşoară în America. Fetele ei studiază acolo, băiatul cel mic joacă fotbal, deci viitorul lui va fi în străinătate, băiatul lui Reghe locuieşte în Germania. Ana vine ocazional aici, cel mai probabil că multe dintre proprietăţi vor fi vândute, ulterior. Acum, oricum, e prea devreme să stabilească asta. În ultimii ani, Anamaria a stat mai mult în România special pentru a petrece timp cu mama ei, care a refuzat să trăiască în altă parte. Acum, însă, că Ionela nu mai e, cu siguranţă că se va muta în America definitiv şi că va veni în România doar ocazional, când va mai avea aici treburi importante“, a declarat o sursă apropiată de Anamaria, pentru Libertatea.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.