Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Simonei Halep APRINDE scandalul dintre Țiriac și Serena: Reacție DURĂ după ce românca a fost criticată pe Twitter

www.gsp.ro
Darren Cahill Simona Halep

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a reacționat furibund după ce românca a fost criticată.

Un blog de sport a fost postat pe Twitter un mesaj dur către Simona Halep, în contextul scandalului iscat între Serena Williams și Ion Țiriac. Jucătoarea noastră era acuzată că e permisivă cu declarațiile controversate ale miliardarului român, care a spus că "Serena are 90 de kile și 36 de ani, vreau altceva pentru tenisul feminin".

Citește și: Se cunosc numele militarilor răniți în atacul kamikaze din Afganistan: Câți ani au și care este starea celor opt soldați români

"Aștept ca Simona să fie întrebată despre acest subiect și să nu spună nimic pentru ca Mercedesul să nu-i fie luat", a fost mesajul de pe twitter către Simona Halep.

Australianul Darren Cahill a văzut mesajul și s-a grăbit să sară în apărarea Simonei. "Nu e normal și e total nedrept. Asta nu are nicio legătură cu Simona. Ea are doar respect pentru Serena. Comentariul tău e mai stupid decât al lui (n.r. Țiriac). E chiar mai rău", a fost reacția lui Cahill.

"Nu mă îndoiesc de respectul Simonei pentru Serena. Dar simt mereu că oferă răspunsuri cuminți când bunicul român începe să vorbească nebunește. Acesta era ideea comentariului meu", a fost ultima reacție de pe contul de Twitter care a postat mesajul critic la adresa Simonei, potrivit gsp.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.