Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anastasia Pavliucenkova ratează turneul de la Cincinnati din cauza problemelor cu viza

Anastasia Pavliucenkova

Jucătoarea rusă de tenis Anastasia Pavliucenkova, finalistă la ediţia din acest an de la Roland Garros, a fost nevoit să se retragă de la turneul programat săptămâna aceasta la Cincinnati, din cauza problemelor cu viza de intrare în Statele Unite, pe care speră să le rezolve la timp pentru a putea participa la US Open, informează Reuters.

Pavliucenkova, eliminată în turul al doilea la Montreal (Canada), săptămâna trecută, era cap de serie numărul 16 la Cincinnati şi urma să joace marţi împotriva americancei Bernarda Pera.

"Din păcate, sunt nevoită să mă retrag de la Western & Southern Open. Sunt în continuare în Canada şi aştept viza de Statele Unite", a scris rusoaica pe contul său de Twitter.

"Să sperăm că o voi primi în curând şi voi putea fi acolo la timp pentru US Open", a adăugat Pavliucenkva, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo la dublu mixt, alături de compatriotul său Andrei Rublev.

Openul Statelor Unite la tenis, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, va avea loc în perioada 30 august - 12 septembrie la Flushing Meadows.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.