Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă a Poliției după ce un actor a fost împuşcat pe scenă, la Botoșani: Arma va fi expertizată

politie bun

Anchetă a Poliției după ce un actor a fost împuşcat pe scenă, la Botoșani: Arma va fi expertizată

Un actor a fost împuşcat, vineri, pe scena Teatrului din Botoşani, în timpul unei repetiţii, de un coleg, cu un pistol de tip airsoft. Victima a fost transportată la spital, stabilindu-se că a suferit răni minore. Polițiștii au deschis o anchetă şi au ridicat arma, care este una de tip airsoft, cu aer comprimat.

”Este vorba despre o armă tip airsoft cu aer comprimat. A fost ridicată de poliţişti în vederea expertizării, pentru a se stabili cu exactitate categoria din care face parte”, a precizat IPJ Botoşani.

content-image

Cercetările continuă, pentru vătămare corporală din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Potrivit sursei citate, în această etapă a anchetei cercetările sunt pe fapte, nicio persoană nu are vreo calitate în dosar. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani au anunţat că sunt făcute cercetări în acest caz, potrivit news.ro.

“În urma informaţiilor apărute în spaţiul public conform cărora o persoană ar fi fost împuşcată, cu o armă tip airsoft, în timpul unor repetiţii pentru o scenă de teatru, fiindu-i create leziuni minore, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani şi Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederile legale în ceea ce priveşte regimul armelor şi muniţiilor”, au precizat poliţiştii.

Incidentul a avut loc la Teatrul “Mihai Eminescu” în timpul repetiţiilor la piesa de teatru “Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”. La un moment dat, actorul Răzvan Amitroaie a fost împuşcat de colegul său, aşa cum era în textul piesei, dar pe ţeava pistolului de tip airsoft a ieşit un proiectil.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Botoşani, fiind diagnosticată cu traumatism de glob ocular minor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.