Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă de amploare a poliției, după ce mai mulți nuntași au ajuns de urgență la spital

facebook.com
politia

Reprezentanții Poliției Neamț au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă, după accidentul de la Durău, unde balustrada unei terase s-a prăbușit, duminică seara, în timpul unei nunți, 18 persoane fiind rănite, transmite corespondentul Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, Georgiana Moșu, a declarat, luni, corespondentului Mediafax, că a fost deschis un dosar penal în acest caz.

"În urma incidentului a fost declanşată o anchetă sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Noi am acţionat pentru salvarea victimelor în faza incipientă, fluidizarea traficului rutier din zonă şi începerea cercetărilor în cadrul dosarului penal întocmit", a declarat Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Reprezentanţii ISU Neamţ au precizat, duminică seara, că accidentul a avut loc la o nuntă ce se desfăşura la o pensiune din staţiunea Durău.

Citește și: 'Miracol' financiar - Cum a crescut salariul lui Mircea Băsescu patru ori, în timp ce compania sa era în insolvență

Un număr de 18 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar multe dintre ele au fost transportate la un spital din Târgu Mureș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.