Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă de proporții, controverse uriașe după incendiul de la Episcopia Greco-Catolică. Autoritățile nu exclud varianta unei mâini criminale

incendiu pompieri

Palatul Episcopiei Greco-Catolice de Oradea, din Piaţa Unirii, a fost cuprins de flăcări sâmbătă seara, aproape de ora 22.00, focul izbucnind la acoperişul clădirii. Autoritățile nu exclud varianta unei mâini criminale.

"Cauzele și împrejurările determinante vor fi stabilite în urma cercetării care se află în curs de desfășurare în momentul de față. Nu avem cum să opinăm pentru că fiecare detaliu, fiecare variantă este verificată și cercetată riguros. Orice ipoteză este luată în calcul", a declarat purtătorul de cuvânt ISU Bihor, Camelia Roșca, potrivit Antena3.

Lovitură pentru ISIS - Comandantul grupului jihadist din Afganistan, ucis împreună cu alţi 10 membri

Și preotul Chris Terheș este de părere că anumite detalii sunt suspecte în cazul incendiului de la Oradea.

"Un amănunt care mi-a atras atenția acum, dimineață, văzând mai multe poze pe care le-am primit de acolo, dacă vă uitați spre exemplu la geamuri, nu o să vedeți fum. Când focul pornește de la acoperiș o să vedeți că la vârful geamurilor va fi fum negru. Ei, în cazul de față nu este fum. Deci, înseamnă că atât de puternic a fost focul încât a mistuit pur și simnul lemnul, că nu a mai avut timp să facă fum", a spus părintele Chris Terheș, într-o intervenție la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.