Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ancheta din Suedia care îl vizează pe fondatorul Wikileaks, Julian Assange, care se află acum într-o închisoare din Marea Britanie, nu va mai fi continuată

Julian Assange

Ancheta din Suedia care îl vizează pe fondatorul Wikileaks, Julian Assange, care se află acum într-o închisoare din Marea Britanie, nu va mai fi continuată, a anunțat marți procuratura suedeză, potrivit cotidianului The Guardian, anunță MEDIAFAX.

Vezi și: Marcel Vela, START la curățenie! Doi grei din Poliție, EXECUTAȚI dintr-O LOVITURĂ! Schimbări de trupe la vârful MAI

”Vreau să vă informez despre decizia mea de a nu mai continua cu investigația preliminară”, a declarat într-o conferință de presă procurorul-șef adjunct Eva-Marie Persson.

Decizia de marți vine după ce în luna iunie a unui tribunal suedez a hotărât că Assange -care neagă acuzațiile- nu ar trebui să fie arestat.

Cu două luni înainte, australianul în vârstă de 48 de ani a fost alungat din ambasada Ecuadorului de la Londra, unde se afl adin anul 2012. Imediat după aceea, acesta a fost arestat și se află în continuare în închisoare ispășind o pedeapsă de 50 de săptămâni în Londra pentru că a încălcat termenii eliberării condiționate din 2012.

Vezi si: SURSE Alianță cu 7 partide pentru Viorica Dăncilă: nume sonore negociază cu PSD .

De asemenea, Assange încearcă să evite să fie extrădat în Statele Unite, unde este acuzat pentru publicare de documente secrete.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.