Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetă la Ploiești după ce un fotbalist a fost bătut în fața unei case de pariuri

Poliţiştii din Ploieşti au deschis un dosar penal şi anunţă că fac cercetări după ce un tânăr de 18 ani, fotbalist, a fost bătut în faţa unei case de pariuri din municipiu în urma unui conflict iscat în incinta stabilimentului. În scandal este implicat tânărul jucător Mihai Constantinescu, care în ultima perioadă a fost convocat în lotul FC Petrolul Ploieşti, potrivit news.ro.

„La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 19:30, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani ar fi fost agresat de către o persoană cunoscută, în timp se afla în faţa unei case de pariuri, pe strada Aleea Stânişoarei din Ploieşti. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un ploieştean în vârstă de 15 ani, stabilindu-se totodată că cei doi ar fi avut anterior, un conflict verbal, în incinta casei de pariuri sportive”, a transmis, miercuri, poliţia judeţeană Prahova.

Citește și: Valeriu Gheorghiță anunță când se va renunța la purtarea măștii în România

La locul incidentului a fost chemat un echipaj al ambulanţei care a acordat îngrijiri medicale tânărului bătut, acesta a fost dus la spital, însă nu a rămas internat.

Surse locale susţin că tânărul agresat este fotbalistul Mihai Constantinescu, unul dintre tinerii convocaţi în echipa Petrolului Ploieşti.

De altfel, tânărul, lovit la cap, a jucat, marţi, 75 de minute în partida cu Metaloglobus, câştigat pe teren propriu de Petrolul Ploieşti cu 1-0.

În urma conflictului a fost deshis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.