Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANCHETA privind alegerile din SUA ia o turnură neașteptată: Mesajele postate de Donald Trump pe Twitter sunt luate la puricat

Alternative Investment Coach
alegeri sua

Procurorul special Robert Mueller, responsabil pentru a stabili dacă a existat o înţelegere între Rusia şi echipa de campanie a preşedintelui Donald Trump în alegerile prezidenţiale din 2016, examinează mesajele postate de acesta pe Twitter în cadrul investigaţiei privind posibila ingerinţă a Rusiei, potrivit ediţiei de joi a New York Times, relatează AFP, conform agerpres.ro

Echipa lui Robert Mueller încearcă să determine dacă aceste mesaje, numeroase şi adesea colerice, pot constitui o obstrucţionare a justiţiei, a precizat ziarul, care citează trei surse "informate despre acest caz". 

Robert Mueller este interesat în special de mesajele preşedintelui care îi vizau pe ministrul Justiţiei Jeff Sessions şi pe succesorul lui la conducerea FBI, James Comey, demis de Trump în mai 2017.

Zilele actualului executiv al UE sunt 'numărate'! Viktor Orban insistă: 'Avem nevoie de o nouă Comisie, cu o nouă abordare'


Miliardarul republican are obiceiul de a se destăinui pe reţeaua sa de socializare favorită cu privire la ancheta rusă şi pe care o consideră "cea mai mare vânătoare de vrăjitoare din istoria americană". 

În mesajele postate pe Twitter, Trump l-a calificat pe James Comey "neglijent" şi "nebun" şi l-a criticat în repetate rânduri pe ministrul Justiţiei, Jeff Sessions, pentru că s-a recuzat în acest caz. 

Ancheta lui Mueller încearcă în special să afle dacă îndepărtarea lui James Comey, care investiga ingerinţa Rusiei în alegeri, are legătură cu obstrucţionarea justiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.