Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anchetatorii l-au prins pe tânărul care a vrut să jefuiască luni o bancă din Braşov: Când i-au văzut arma, poliţiştii au izbucnit în râs (video)

www.pixabay.com
poliție, polițiști

Polițiștii de la Investigații Criminale Brașov au reușit să-l identifice pe suspectul care a stârnit panică, luni, după ce a pătruns înarmat cu un pistol de jucărie și cu fața acoperită într-o bancă, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Lovitură pentru șeful Aeroportului Otopeni! Ministrul Transporturilor i-a dat lovitura de grație

Este vorba despre un tânăr de 27 de ani care voia să comită un jaf, însă, din motive necunoscute, s-a răzgândit și a fugit fără să fure vreo sumă de bani. Potrivit anchetatorilor, bărbatul nu este cunoscut cu antecedente penale și nu se cunosc motivele gestului său. „La data de 26 aprilie a.c., în urma unui complex de activități investigativ-operative, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov au identificat o persoană bănuită de tâlhărie calificată, săvârșită la data de 23 aprilie a.c., când o persoană mascată, care avea în mână un obiect ce părea a fi pistol, ar fi pătruns într-o unitate bancară, situată pe raza municipiului Brașov și fără să exercite acte de violență sau să-și însușească vreo sumă de bani, a părăsit în fugă locația”, au precizat polițiștii brașoveni.

Citește și: ANAF face anunțul mult așteptat! Datoriile românilor vor fi șterse

Potrivit bizbrasov, suspectul locuiește în apropierea sucursalei bancare din cartierul brașovean Răcădău pe care ar fi vrut să o jefuiască. „Astăzi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Brașov, în cooperare cu polițiștii Direcției Operațiuni Speciale -IGPR, Biroului de Investigații Criminale Brașov, Serviciului Criminalistic Brașov și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară emis pe numele unui tânăr, în vârstă de 27 ani, din municipiul Brașov, în urma căruia au fost obținute probe cu privire la săvârșirea infracțiunii respective”, conform sursei citate. Tânărul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov. Anchetatorii au deschis un dosar penal în acest caz și fac cercetări în continuare pentru tâlhărie calificată. La aceeași sucursală aceeași bancă CEC Bank din cartierul brașovean Răcădău, hoții au aruncat în aer un bancomat, în luna decembrie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.