Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ancuţa Popoviciu, judecătoarea din dosarul lui Pascu, continuă seria întrebărilor sinistre. Ce a fost capabilă să întrebe

ancuta popoviciu

La ședința de joi, judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu l-a întrebat pe unul dintre supraviețuitorii impactului provocat de Vlad Pascu în localitatea 2 Mai dacă se afla la locul accidentului.

Și asta nu e tot. Ea a vrut, de asemenea, să afle și la cât s-au ridicat cheltuielile de înmormântare pentru Sebi Olariu și Roberta Dragomir, tinerii uciși de Pascu în accidentul rutier. A aflat, astfel, că este vorba de aproximativ 30.000 de lei.

La termenul de astăzi, una dintre tinerele care a fost lovită de șoferul drogat și care a supraviețuit a povestit că a avut nevoie de patru operații chirurgicale și că a rămas cu sechele pe viață.

Judecătaorea a șocant din nou

Iar avocatul lui Vlad Pascu a iritat audiența după ce a cerut în repetate rânduri rudelor victimelor un cont bancar pentru despăgubiri.

Unul dintre cele mai șocante momente ale ședinței de astăzi a fost cel în care judecătoarea Popoviciu a întrebat-o pe mama Robertei Dragomir dacă a fost la înmormântarea fiicei sale.

Lidia Dragomir a făcut o confesiune sfâșietoare: a spus că nu și-a văzut fiica în urma accidentului, cadavrul acesteia fiind trimis în sicriu sigilat.

Potrivit mamei, Roberta era "atât de zdrobită, încât nu a putut fi îmbrăcată".

Momentul uluitor în care judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu întreabă dacă un mort este prezent

Reamintim că judecătoarea Ancuța Popoviciu, de la Judecătoria Mangalia, a șocat întreaga țară în momentul în care s-a aflat că, în timp ce făcea prezența, a întrebat dacă Olariu Andrei Sebastian este în sală. Sebastian este una dintre victimele lui Vlad Pascu.

Mai mult, din înregistrări reiese faptul că judecătoarea nici măcar nu cunoștea dosarul ”2 Mai” și nu știa că Vlad Pascu a omorât două persoane, asta deși acest dosar a fost extrem de mediatizat.

Momente bizare la CSM, cu judecătoarea lui Vlad Pascu - O atitudine cât o suspendare (VIDEO)

Totodată, reamintim momentele bizare de la ieșirea judecătoarei din CSM în ziua în care s-a dezbătut cererea Inspecţiei Judiciare de suspendare din funcţie a ei.

Mai bine de un minut, Ioana Ancuţa Popoviciu, a stat în faţa jurnaliştilor fără a răspunde la nicio întrebare, dar și fără să plece.

Mai multe aici:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.