Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Cosma: 'Mi s-a cerut să fac denunţ împotriva lui Liviu Dragnea şi Sebastian Ghiţă, acum VOR DA FOC la probe'

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Scandalul dezvăluirilor şi al înregistrărilor cu procurorul DNA Prahova, Mircea Negulescu, este unul imens. Acum, deputata PSD, Andreea Cosma iese la rampă. Aceasta spune că procurorul şef DNA Prahova, Lucian Onea i-a cerut să îl denunţe pe şeful PSD, Liviu Dragnea, dar şi pe Sebastian Ghiţă. Mai mult, Onea i-ar fi spus că îi oferă identitate protejată pentru aceste denunţuri.

Citeşte şi: Sebastian Ghiţă VORBEŞTE: Fostul deputat fugar, acuzaţii fără precedent la Antena 3 'E o CRIMĂ, sunt criminali NEMERNICI '

"Onea mi-a spus că îmi oferă identitate protejată ca să fac denunţ împotriva lui Liviu Dragnea. Am refuzat şi am fost trimisă în judecată de DNA. Aşa e metoda de lucru la DNA Ploieşti. Onea Lucian a ajuns acum în colegiul director la DNA Bucureşti. Fac apel la presă să meargă la DNA că acum se dau foc la probe", a tunat Andreea Cosma în direct la Antena 3.

Citeşte şi: Noi afirmaţii ŞOCANTE ale lui Sebastian Ghiţă: 'Kovesi conduce mecanismul şi avem DOVADA'

Şi asta nu e tot. Cosma spune că cei de la DNA Prahova vor da foc probelor. În urmă cu câteva minute, la sediul DNA Prahova a fost surpinsă o imagine în care se vedea lumină în clădire. "Se dau foc la probe acum cred că de aia s-au aprins luminile. În 2015 am fost chemată de Onea Lucian. Mi s-a cerut să fac un denunţ împotrva lui Sebastian Ghiţă şi a lui Liviu Dragnea. Am zis că nu pot face denunţ împtriva lui Ghiţă că e prietenul meu, iar pe Dragnea nu îl cunosc", a mai spus Cosma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.