Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Andreea Cosma a răbufnit la sediul IGPR. Amenință cu noi dezvăluiri

andreea cosma

Deputatul PSD, Andreea Cosma, s-a prezentat miercuri dimineață la sediul IGPR pentru a depune o plângere, după ce a primit mai multe amenințări pe telefon. Aceasta a spus că va sesiza și Inspecția Judiciară și că dezvăluirile vor continua.

„Dânsa (c.n. Carmen Dan) m-a chemat în audiență, i-am spus despre ce este vorba și mi-a spus că este competent IGPR. Astăzi am venit pentru a depune plângerea și ca să facă fotografii de pe telefon. Mesajele consider că sunt o amenințare, având în vedere conținutul acestora.” a spus Andreea Cosma la sediul IGPR.

Întrebată dacă are un cerc de suspecți, Andreea Cosma a declarat „dacă mă iau după conținutul mesajelor și după povestea în care sunt, am suspiciunea rezonabilă că e posibil să fie de la dl procuror Negulescu. Nu vreau să-l acuz de nimic, dar vreau ca Poliția Română să facă cercetări”.

Andreea Cosma a spus, de asemenea, că vor urma noi dezvăluiri: „Chiar diseară la Antena 3 va urma un alt episod.”, a spus Cosma.

Cosma a mai spus că tot astăzi va depune o sesizare la Inspecția Judiciară, pe care o va prezenta în presă.

„Dl Onea Lucian a dat o clasare către procurorul Negulescu undeva în luna noiembrie 2017 și s-a sesizat din oficiu. Am fost chemată să spun ce știu de la procurorul Negulescu și ce informații am de la acesta. Partea cu stickul a clasat-o, deși consider că nu avea voie să se investigheze singur dl Onea. (...) De aceea fac un apel la Inspecția Judiciară să sesizeze întreaga lucrare care a început la dl Onea și să vedem de ce s-a dat clasare doar pe un punct. Am suspiciunea că de acolo s-a luat un element și s-a făcut un dosar de șantaj”, a mai spus deputatul PSD.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.